Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 20:20

Маркетологи – призери «Золотого компасу-2018»!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вітаємо студентів-маркетологів ННІ бізнесу, природокористування і туризму ЧНТУ з зайнятим ІІІ місцем у секції «PR-проекти» ХІІ Міжнародного студентського конкурсу рекламних і PR-проектів «Золотий компас», організатором якого є Харківський національний економічний університет імені С. Кузнеця, зокрема:

˗    Пінчук Юлію та Шпак Анжелу, магістрантів групи ММРп-171;

˗       Москаленко Катерину, студентку групи МР-151;

˗       Туніка Єгора, студента групи МР-171.

 

Суть запропонованого студентами PR-проекту «Молочний шлях» полягала в створенні молочного кооперативу в смт. Седнів та з подальшою побудовою на його базі туристичного комплексу «Сонячна долина».

Вибрана тема не випадково, оскільки наявні гострі проблеми молокопереробної галузі України: відсутність якісної сировини, сірі схеми торгівлі, низький рівень довіри до партнерів та законодавча ініціатива щодо введення нових стандартів на молоко з 01.07.2018 року. Дана ситуація вимагає рішучих дій як від дрібних товаровиробників так і від об’єднаних територіальних громад.

Одним із варіантів вирішення проблеми та забезпечення розвитку в цьому напрямі є створення молочного кооперативу, що сприятиме збереженню самозайнятості в смт. Седнів і прилеглих селах та формуванню умов для вирішення проблем молокопереробної галузі Чернігівщини.

Для запуску і просування проекту розроблено такі маркетингові заходи:

•  сторінки в соціальних мережах «Instagram» та «Facebook», чати в «Telegram», «Viber», «Messenger» для інформування туристів;

•  прес-реліз для публікацій в Інтернеті та друкованих ЗМІ;

•  створено відео з презентацією проекту та новинного ролику для регіонального телебачення, радіо та для каналу YouTube.

Запропоновано друк рекламних листівок, візиток, клубних карт, а також розміщення рекламних плакатів та банерів у міжміському транспорті. Розраховано орієнтовний бюджет та терміни реалізації проекту.

Окрема подяка керівниками PR-проекту «Молочний шлях» за натхнення та цінні поради для наших призерів:

˗  Жидок Вікторії Вікторівні, к.е.н., завідуючій кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики ЧНТУ;

˗  Карпенко Юрію Михайловичу, к.е.н., доценту кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики ЧНТУ.

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 2413 разів Останнє редагування Четвер, 26 квітня 2018 21:12

Тетяна Забаштанська

Останні з Тетяна Забаштанська

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Галерея зображень

e-max.it: your social media marketing partner