Дата и время

Середа, 20 квітня 2016 05:55

День Відкритих дверей – Феєрверк креативу!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 квітня в Чернігівському Національному технологічному університеті відбувся День Відкритих Дверей. Захід проходив в декілька етапів. Спочатку в холі університету абітурієнти мали змогу ознайомитися з кожною спеціальністю університету, поспілкуватися з викладачами, студентами, отримати інформаційні матеріали. Спеціальність «Маркетинг» презентувала свій проект «Лабораторію маркетингу». Кожен школяр отримав креативне запрошення в лабораторію у формі ракети. 

 

          «Чому ракети?» - спитаєте Ви. Тому, що ракета, за словами її розробника доцента кафедри маркетингу, PR- технологій та логістики Михайлюк Наталії Сергіївни – це метафоричний образ «швидкого руху до своєї великої мети», до чогось дійсно значного та доброго. Тепер, всі охочі школярі будуть мати змогу не тільки на словах дізнатися про спеціальність «Маркетинг», але і відчути себе справжніми маркетологами на тренінгах, які будуть проводитись у 8-му корпусі на базі факультету Життєдіяльності, праці та туризму.

Другий етап заходу проходив в актовій залі. Члени приймальної комісії розказали про особливості вступу до вишу у 2016 році. Абітурієнти та їх батьки ще раз систематизовано отримали інформацію про всі можливі напрями навчання в університеті та з задоволенням переглянули виступи талановитих студентів.

Заключний етап свята пройшов біля університету. Це був справжній феєрверк креативу! За участі креативної групи студентів-маркетологів абітурієнти були залучені до інтерактивної гри на логіку, а також змогли залишити свої побажання нашій студентській родині на великому аркуші, який було передано студентській раді ЧНТУ. Найбільшою родзинкою став незрівнянний торт! Студенти-маркетологи зробили його власноруч під керівництвом доцента кафедри маркетингу, PR- технологій та логістики Пінчук Аліни Олександрівни – нашої креативної майстрині. Цим тортом Ви не зашкодите своїй фігурі! А задоволення отримаєте, мабуть, ще більше, ніж від справжнього. З чого цей торт? Напишіть нам свої варіанти і отримайте запрошення на тренінг в «Лабораторію маркетингу».

Від кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики хочемо висловити слова вдячності за допомогу в організації та участі у Дні відкритих дверей ЧНТУ:

- науково-педагогічним працівникам кафедри – доц. Пінчук А.О., доц. Бабаченко Л.В., доц. Михайлюк Н.С. та ст.викл. Рябову І.Б.;

- студентам – Нагорній Анастасії, Маньку Олексію, Яценку Олександру, Макаренко Сніжані, Черняк Олені, Просунко Дарії.

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 2395 разів Останнє редагування Середа, 20 квітня 2016 14:59

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні640
mod_vvisit_counterВчора990
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1630
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень5203
mod_vvisit_counterВ цьому місяці42317
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1342332

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]