Дата и время

Наукові досягнення
Наукові досягнення

Наукові досягнення (4)

e-max.it: your social media marketing partner

Вітаємо студентку освітньої програми "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" Анну Остапенко з дипломом другого ступеня IV Міжнародного конкурсу реклами «DO.IT ADS» за перемогу у номінації "Єднаймося заради Перемоги"! Вітаємо наукового керівника доцента Тетяну Рябову!

Проведення «DO.IT ADS» - це про творчість та креативність, що об’єднує талановиту молодь, яка прагне свободи, миру і незалежності, молодь, яка мріє про щасливе майбутнє!

Цьогорічний IV Міжнародний конкурс реклами «DO.IT ADS» набув особливо важливого значення. Жахливі події, пов’язані із широкомасштабним вторгненням рф в Україну, сколихнули весь світ та завдали невгамовного болю усім українцям. Україна гордо і щиро відстоює свої законні права на вільне і щасливе майбутнє. Кожен українець робить все можливе з великою любов’ю до рідної землі.

Дякуємо колегам кафедри економіки, маркетингу та бізнес-адміністрування Факультету управління і технологій Державного університету інфраструктури та технологій та оргкомітету Конкурсу за цікаві можливості для молоді.

e-max.it: your social media marketing partner

На базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся п’ятий Міжнародний конкурс студентських наукових робіт. Міжнародний конкурс студентських наукових робіт за окремими спеціальностями проводиться з метою інтеграції України в європейський освітньо-науковий простір, розширення міжнародних зв’язків, стимулювання інноваційної діяльності студентів, оволодіння ними сучасними технологіями, створення умов для формування інтелектуального потенціалу талановитої молоді тощо.

За підсумками захисту робіт на секційному засіданні «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» студентки спеціальності «Маркетинг» Ольга Христенко та Анастасія Аліксійчук з темою дослідження "Рестарт бізнесу на деокупованих територіях як інструмент відновлення економічної стабільності територіальної громади» нагороджені дипломами ІІ ступеня.

Керівник роботи: Москаленко Валентина Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри маркетингу, РR-технологій та логістики.

e-max.it: your social media marketing partner

28 квітня 2023 року відбувся фінал ІІ етапу Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проєктів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН». У конкурсі взяли участь студентські команди з таких регіонів України, як: Київська, Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Одеська, Сумська, Львівська, Харківська, Чернігівська, Чернівецька області.

З-поміж 47-ми проєктів, представлених у півфіналі, журі конкурсу відібрало для участі у фіналі 18 найкращих бізнес-планів. Серед них і проєкт "Будиночок надії" студентки освітньої програми "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" НУ "Чернігівська політехніка" Гришко Ірини. Науковий керівник - доцент кафедри маркетингу PR-технологій та логістики Валентина Москаленко. За результатами публічного захисту проєкту Ірина Гришко отримала диплом третього ступеню. Вітаємо та бажаємо втілення бізнес-ідей!

e-max.it: your social media marketing partner

 

Вітаємо студента освітньої програми "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" з першим місцем у Міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» у номінації "3D графіка" . Конкурс проводиться серед молоді, яка цікавиться і займається вивченням комп'ютерної графіки і анімації.

Основна мета конкурсу: надання майданчика для показу авторських розробок та для спілкування у галузі комп’ютерної графіки, комп’ютерної анімації та вебдизайну.

 

Організаторами конкурсу є Лабораторія використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедра кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державний університет Бріджвотер (США), Вільний університет Тбілісі (Грузія), Академія Яна Длугоша (Польща), Університет Малтепе (Туреччина).
Дякуємо організаторам за можливості розкриття креативного потенціалу молоді! Вітаємо Романа, бажаємо подальших здобутків! 

 

Кожен крок наближає Перемогу!

 


 

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні1791
mod_vvisit_counterВчора2912
mod_vvisit_counterНа цьому тижні6600
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень21448
mod_vvisit_counterВ цьому місяці43350
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць52861
mod_vvisit_counterРазом1293061

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]