Дата и время

П'ятниця, 21 квітня 2017 06:04

Студентські наукові здобутки

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

  20 квітня 2017 року розпочала роботу XIII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції інформаційно-технологічної, економічної і соціально-правової взаємодії в бізнесі», яка відбувається щорічно у Чернігівському інституті інформації, бізнесу і права ПВНЗ «МНТУ імені академіка Юрія Бугая».
 В конференції взяли участь студенти Чернігівського національного технологічного університету, Чернігівського інституту бізнесу і права, Чернігівської академії державної пенітенціарної служби, Чернігівського інституту ім. Героїв Крут ПрАТ «ВНЗ «МАУП», Гомельського державного технічного університету ім. П. Сухого, Вищої менеджерської школи м. Варшави та Вищої школи менеджменту інформаційних систем м. Риги.

  На пленарному засіданні з питань сучасних тенденцій інформаційно-технологічної, економічної і соціально-правової взаємодії в бізнесі у секції «Менеджмент публічного управління та адміністрування» свої тези представили наші студентки-маркетологи: Вінніченко Юлія, Єльчищева Ірина, Кириченко Аліна, Луцька Анастасія, Ребенок Анастасія, Шкулепіна Анастасія.
  Протягом науково-практичної конференції учасниці мали змогу не лише отримати цінні знання, поділитись практичним досвідом їх реалізації, але й одержали відзнаки та цінні подарунки. Підводячи підсумки засідання, дипломом I ступеня була нагороджена Луцька Анастасія за доповідь «Особливості гендерно орієнтованої реклами», грамотами відзначено Єльчищеву Ірину та Шкулепіну Анастасію, сертифікатом – Вінніченко Юлію, Кириченко Аліну та Ребенок Анастасію. Варто відзначити високий науково-професійний рівень доповідачів. Всі представлені виступи – перспективні, оскільки представляють практичну користь, викликали щиру зацікавленість та позитивну оцінку аудиторії.
  Чернігівський національний технологічний університет та учасниці заходу, зокрема, висловлюють подяку всім учасникам, партнерам та організаторам в особі викладацького складу Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ПВНЗ «МНТУ імені академіка Юрія Бугая», співорганізаторам, а особливо Бондарю Василю Васильовичу, не лише за чудову можливість отримати нові емоції та інформацію, але й за теплий прийом.

 

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 2489 разів Останнє редагування П'ятниця, 21 квітня 2017 14:08

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Галерея зображень

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні44
mod_vvisit_counterВчора446
mod_vvisit_counterНа цьому тижні4832
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень8766
mod_vvisit_counterВ цьому місяці44
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1300059

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]