Дата и время

Понеділок, 23 листопада 2020 12:17

Вітаємо призерів Креатив-батлу «Рекламний Полігон»!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вітаємо дві команди «Always Ahead» та «No Limit» НУ «Чернігівської політехніки» з прекрасним результатом на Креатив-батлі «Рекламний Полігон» (осінь, 2020), а саме 3-м місцем за брифом «Безпечне водокористування для населення та бізнесу!» від Партнера Проєкту компанії PepsiCo Ukraine!

Креатив-баттл «Рекламний Полігон» – це подія у форматі хакатон. Цього року Проєкт реалізовувався он-лайн через епідеміологічну ситуації в Україні.

21 команда з Києва, Дніпра, Чернігова, Рівного, Вінниці, Харкова, Чернівців та Одеси за 48 годин мала розробити рекламний продукт за підготовленими партнерами брифами.

Минулого понеділка команди отримали три брифи від партнерів Проєкту:

-      «Безпечне водокористування для населення та бізнесу!» від компанії PepsiCo Ukraine;

-      «Пластиковим пляшкам – не місце у відходах! Друге життя пластиковому пакуванню!» від компанії PepsiCo Ukraine;

-      «Check in the white – вимагай фіскальний чек на техніку» від групи компаній «Фокстрот» та компанії Samsung Electronic Ukraine.

Команда «Always Ahead» у складі здобувачів спеціальності «Маркетинг»: Красій Аліни (ММРп-201), Рябченка Ігоря (ММРп-201), Хомєнка Михайла (ММРп-201), Бойка Віталія (МР-181), Матусевич Есфір (МР-181) та Салай Івана (МР-201) напружено працювали в Чернігові.

Команда ж «No Limit» у складі здобувачів спеціальності «Маркетинг» Шевченка Дмитра (ММРп-191), Горбачової Єлизавети (ММРп-191), Герасімчук Марії (МР-171) та Гурського Володимира (МР-181) виконували брифи в Словенії, оскільки за програмою академічної мобільності «Erasmus+» цей семестр навчаються в Університеті Марібор.

 

48 годин мозкового штурму, жвавих дискусій та кропіткої праці швидко промайнули. Виконані брифи надіслані. Незважаючи на шалену конкуренцію нашим командам вдалося потрапити у short-list двох номінацій: «Безпечне водокористування для населення та бізнесу!» та «Пластиковим пляшкам – не місце у відходах! Друге життя пластиковому пакуванню!» від компанії PepsiCo Ukraine.

Минулої п’ятниці команди захищали свої напрацювання перед вельмишановним журі, яке очолив Коста Шнайдер, креативний директор Креативною компанії Saathchi & Saathchi Ukraine (статус «Найкреативніша компанія України», 2019 р.). До складу Журі увійшли також представники Партнерів проекту Наталія Фесюн (PepsiCo Ukraine), Оксана Ковальчук («Фокстрот») і Олена Гетьманчук (PR менеджер Samsung Electronics Україна). Креативну індустрію в складі Журі гідно представили Віталій Капустян (Креативний директор TWIGA Digital Ukraine), Ілля Янковський, старший копірайтер креативного агентства «Бікерстафф.547», Світлана Гребенюк (PR Manager компанії Alight), Андрій Міщенко (керівник креативної групи в ISD Group) і Марина Чернявська (копірайтер Bickerstaff.284).

І саме сьогодні визначився п’єдестал переможців! Вітаємо команди «Always Ahead» та «No Limit» з отриманим третім місцем! Чудовий вклад до вашого портфоліо! Бажаємо здобувачам успіхів у реалізації намічених Проєктів, креативності та наполегливості! Ми вами пишаємося!

Голова Спілки рекламістів України Євген Ромат зазначив: «Вітаю всіх переможців і всіх учасників батлу! Усі учасники перемогли себе і обставини, що склалися наразі! Учасники продемонстрували чудові знання та професійні навички!»

Дякуємо організаторам креатив-батлу: Спілці рекламістів України та Інституту журналістики Київського національного університету імені тараса Шевченка за надихаючий Проєкт – Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 1228 разів Останнє редагування Середа, 25 листопада 2020 08:33

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні2803
mod_vvisit_counterВчора3256
mod_vvisit_counterНа цьому тижні6059
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень25074
mod_vvisit_counterВ цьому місяці26345
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1326360

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]