Дата и время

П'ятниця, 08 жовтня 2021 05:17

Відбулась прем’єра соціального перфомансу «Люди – не звірі»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

7 жовтня в ТРЦ «Голівуд» (м. Чернігів) відбулася прем’єра соціального перфомансу «Люди – не звірі». Показ перфомансу реалізовано у рамках проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bulling prevention in the youth environment», який реалізується ГО «Чернігів Європейський» у партнерстві з Національним університетом «Чернігівська політехніка» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

 

Глядачі соціального перфомансу активно долучилися до дискусії та обговорення, ініційованого модераторкою проєкту Захаріною М.І., доценткою кафедри соціальної роботи. Разом із небайдужими жителями міста завдяки соціальному перфомансу проведено уявні паралелі між світом тварин і світом людей: «У світі тварин існує правило: “виживає сильніший”. Усе життя тварин зводиться до пошуку їжі, продовження роду та боротьби за виживання. Принципова різниця між світом тварин і світом людей полягає в тому, що людям притаманні співчуття, емпатія, толерантність та доброта. Але чомусь тваринні закони досі живуть у людському суспільстві… Тільки у наших руках змінити ситуацію!».

Режисерка соціального перформансу: Мирослава Витриховська. Акторами перфомансу є здобувачі вищої освіти спеціальності «Соціальна робота»: Павло Клименко, Артур Чернявський, Вікторія Бачурна, Аліса Васильєва, Бажена Кухоть, Роман Бей, спеціальності «Фітнес та рекреаційні технології»: Микита Гурбик та спеціальності «Маркетинг»: Артем Селивон, Дмитрій Бузюн, Марія Карташ, Ірина Попова, Вікторія Немчик, Катерина Артеменко, Єлизавета Надточій. Звукорежисерка: Ірина Чалкова, здобувачка вищої освіти спеціальності «Соціальна робота».

Команда проєкту: доцентки кафедри соціальної роботи - Децюк Т.М., координаторка проєкту, Захаріна М.І., Максьом К.В. та зав.кафедри маркетингу PR-технологій та логістики Вербицька А.В.

Незабаром відбудеться презентація настільної профілактичної гри «Danger in Jungles» та соціального перфомансу «Люди - не звірі» для лідерів учнівського самоврядування, а також соціальних педагогів і психологів шкіл м. Чернігова в Національному університеті «Чернігівська політехніка». Учасники презентації та ігрового турніру зможуть отримати настільну гру в подарунок для проведення профілактичних заходів у школі. Зацікавлених соціальних педагогів та психологів шкіл просимо звертатися до координарки проєкту: Тетяна Децюк, тел. 0933982164.

Заходи реалізовується у межах проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bulling prevention in the youth environment», який реалізується ГО «Чернігів Європейський» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Довідково: Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програма ООН із відновлення та розбудови миру забезпечує пріоритетні потреби на сході України ще з початку збройного конфлікту навесні 2014 року. Програма спрямована на зміцнення громадської безпеки та соціальної згуртованості, підтримку відбудови економіки постраждалих від конфлікту громад і реалізацію реформ децентралізації влади та охорони здоров'я на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей. Детальніше про програму: https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/recovery-and-peacebuilding.html

Фото: ГО «Чернігів Європейський».

 

#UNRPP

#люди_не_звірі

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 986 разів Останнє редагування Середа, 20 жовтня 2021 05:33

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні2879
mod_vvisit_counterВчора4301
mod_vvisit_counterНа цьому тижні16197
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень8766
mod_vvisit_counterВ цьому місяці11409
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1311424

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]