Дата и время

Понеділок, 16 травня 2022 00:00

Круглий стіл «Гібридні протистояння в умовах конвенційної війни»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
16 травня 2022 року в НУ "Чернігівська політехніка" відбувся онлайн круглий стіл «Гібридні протистояння в умовах конвенційної війни».
Співорганізаторами круглого столу були Міністерство освіти і науки України, кафедра креативних індустрій ННІ права і соціальних технологій (НУ «Чернігівська політехніка»), кафедра маркетингу, PR-технологій та логістики ННІ економіки (НУ «Чернігівська політехніка») та Фонд «ІТ-Паросток».
Запрошені учасники представляли Університет Яна Кохановського в м. Кельце (Польща), Університет Миколаса Ромеріса (Литва), Вільнюський Університет (Литва), Вища школа економіки в м. Прага (Чехія), Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (Україна), Національний університет водного господарства і природокористування (Україна), Інститут емоційного інтелекту (Україна), Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, Філія акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Чернігівська регіональна дирекція» Суспільне Чернігів та інші.
З вітальним словом виступили: Олексій Шкуратов, заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції, доктор економічних наук, професор; Олег Новомлинець, ректор Національного університету «Чернігівська політехніка», доктор технічних наук, професор; Аліна Пінчук, директорка ННІ економіки НУ «Чернігівська політехніка», доктор економічних наук, доцент; Анна Вербицька, завідувачка кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики Національного університету «Чернігівська політехніка», кандидат наук з державного управління, доцент; Марина Поленкова, завідувачка кафедри креативних індустрій і соціальних інновацій Національного університету «Чернігівська політехніка», доктор економічних наук, доцент.
З доповідями виступили запрошені спікери – Павло Карташов, директор Ukrainian Startup Fund, Олександр Педан Офіційна Сторінка, телеведучий, громадський діяч, лідер руху «Junior», Viktor Denisenko, Associate Professor, Vilnius University, Оксана Сарнавська, доцентка кафедри психології Національного університету водного господарства і природокористування, Андрій Роговський, віце-президент фонду «ІТ-Паросток», голова НГО «Інститут емоційного інтелекту».
Обговорено шляхи та інструменти, що сприятимуть створенню єдиної інформаційної мережі, яка консолідуватиме розрізнені інформаційні джерела та ресурси, і допоможе формуванню єдиного інфостилю іміджу України за кордоном. Під час дискусії піднімалася проблематика трансформації емоційного інтелекту в умовах традиційної війни, особливості використання інформаційно-комп’ютерних технологій в гібридних протистояннях.
Розглядалася інформаційна війна та діяльність блогерів у контексті конвенційної війни, а також креативний простір в гібридному протистоянні сьогодення. Важливим питанням постала потреба розвитку критичного мислення у сучасної молоді, оскільки це дає можливість протистояти пропаганді та процесам навіювання та маніпуляції свідомістю.
За результатами круглого столу була винесена резолюція, яка намітила подальші шляхи та напрямки досліджень з даної теми.
Дякуємо всім учасникам заходу за змістовні та цікаві доповіді, запитання та зворотній зв’язок при обговоренні важливих питань сьогодення!
e-max.it: your social media marketing partner
Читати 635 разів Останнє редагування Середа, 15 лютого 2023 21:04

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні1067
mod_vvisit_counterВчора4328
mod_vvisit_counterНа цьому тижні1067
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень25074
mod_vvisit_counterВ цьому місяці21353
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1321368

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]