Дата и время

Четвер, 30 грудня 2021 15:24

Новини від учасника міжнародної програми академічної мобільності

Друже, тобі привіт від нашого студента магістерської програми «Маркетинг» Ігоря Рябченка зі стародавнього міста Марібор, Словенія.

Ігор Рябченко на цей семестр став студентом програми Erasmus+. Він навчається в словенському закладі вищої освіти «University of Maribor», а отримані кредити будуть перезараховані в НУ «Чернігівська політехніка».

Erasmus+ – це програма Європейського Союзу, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки.

Враження Ігоря від навчання в Словенії:

«Це мій перший досвід академічної мобільності і з упевненістю можу сказати, що прожити «день» життя кіношного студента – це того варте. Я вперше подався на Erasmus+ і був відібраний на навчання за кордоном. Коли я про це дізнався, був приємно шокований та вражений. І почався процес підготовки до виїзду.

Зі всіма питаннями, які виникали під час оформлення документів, допомагали співробітники відділу міжнародних зв’язків.

University of Maribor є другим за розміром та віком університетом країни після Люблянського університету. Серед університетів Центральної та Східної Європи він входить у ТОП-20.

Навчання в університеті націлене на самоосвіту. Лекції та туторіали є, але щоб їх зрозуміти, потрібно ефективно попрацювати над підготовкою вдома.

Проживаю я в одномісному номері. У моєму гуртожитку двомісні номери – це максимум, який можна вибрати під час заселення. Ще одна з позитивних сторін – по приїзду видають студентські картки, за допомогою яких можливо користуватися бібліотекою, читальним залом тощо. А матеріально-технічне забезпечення, зокрема бібліотечний фонд – це сотні актуальних наукових праць з маркетингу, менеджменту, економіки, включаючи сучасні видання британської освітньої компанії Pearson, що допомагає в освітньому процесі.

Беріть максимум від кожної можливості».

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні72
mod_vvisit_counterВчора710
mod_vvisit_counterНа цьому тижні3369
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень15198
mod_vvisit_counterВ цьому місяці38853
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць50304
mod_vvisit_counterРазом1338868

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]