Дата и время

Неділя, 28 жовтня 2018 10:15

Свято маркетологів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кожний рік, 25 жовтня суспільство України, відмічає професійне свято працівників сфери ринкової економіки - День маркетолога. В Україні це свято, нажаль, не офіційне, але це не завадило кафедрі маркетингу, PR-технологій та логістики Чернігівського національного технологічного університету його відсвяткувати.

Вперше в історії нашого університету, 24 жовтня 2018 року відбулася битва маркетологів, в якій взяли участь дві команди: збірна команда спеціальності «Маркетинг» ННІ бізнесу, природокористування і туризму ЧНТУ «Познячки» та збірна команда спеціальності «Маркетинг» Коледжу економіки та технологій ЧНТУ «Зірки продажу».

До професійних якостей маркетолога фахівці з підбору персоналу відносять комунікабельність, уважність, цілеспрямованість, структурне та аналітичне мислення, спостережливість, ініціативність, хорошу пам'ять, чітку і правильну мову, а також презентабельний зовнішній вигляд. Те що всі ці якості мають наші студенти-маркетологи і доводили дві команди. Щоб визначити найкращих, командам запропонували такі завдання, як презентувати себе як майбутніх маркетологів в конкурсі «Візитна картка»; розкрити сильні сторони своєї професії в конкурсах «Презентація: «Моя професія маркетинг»» та створення рекламного ролика «Ви ще не маркетологи, тоді ми йдемо до Вас»; показати свою кмітливість в інтелектуальному конкурсі так конкурсі капітанів, а також винахідливість та артистизм в музичному конкурсі.

На думку вельмишановного журі, яке очолила проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ЧНТУ Мельник Ольга Євгенівна, переможцем в битві стала команда спеціальності «Маркетинг» коледжу економіки та технологій ЧНТУ «Зірки продажу» і лише на один бал відстала команда ННІ бізнесу, природокористування і туризму ЧНТУ «Познячки», яка і зайняла почесне друге місце.

Переможці отримали кубок, а всі учасники цінні призи, які будуть нагадувати їм про правильний вибір їх майбутньої професії. Завідувачка кафедрою маркетингу, PR-технологій та логістики Жидок Вікторія Вікторівна запропонувала такий конкурс проводити щорічно, а кубок зробити перехідним.

То ж свято відбулось. Всі отримали гарні емоції та позитивні враження!

e-max.it: your social media marketing partner
Читати 2118 разів Останнє редагування Неділя, 28 жовтня 2018 10:26

Медіа

e-max.it: your social media marketing partner

Статистика

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні76
mod_vvisit_counterВчора342
mod_vvisit_counterНа цьому тижні3292
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень20716
mod_vvisit_counterВ цьому місяці38723
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць52861
mod_vvisit_counterРазом1288434

Контактна інформація

Наша адреса: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95

Корпус - №1, каб. 109, 113

тел. +38(04622) 665-167, (093)596-05-49,

(097)522-95-28, (050)637-07-17

e-mail: [email protected]